Design Grafic

Atunci cand vorbim de design, va asiguram ca suntem creativi originali profesionisti

Fiecare lucrare este foarte importanta pentru noi, un client fericit ne ajuta sa evoluam iar din acest motiv invatam zilnic pentru a fi in pas cu tehnologia si pentru a putea furniza cea mai buna solutie.

Prima impresie conteaza

Cum foarte bine stii, atat in viata personala cat si intr-un business, prima impresie conteaza si adesea este cea mai importanta.
– nu uita, nu poti face o prima impresie buna, a doua oara –

Logo

Logo-ul trebuie sa exprime viziunea firmei, sa fie usor de recunoscut si memorat cat si sa poata fi folosit in toate proiectele ce tin de afacerea ta. Ne luam angajamentul sa iti furnizam o identitate vizuala puternica, profesionala, originala ce sa exprime domeniul de functionare al afacerii.

Carti de Vizita

Desi suntem in perioada in care totul este la un click distanta, cartile de vizita raman in continuare un plus pe care il poti duce afacerii tale avand tiparite informatiile esentiale despre business-ul tau. Iti oferim un design frumos, profesional si elegant ce va face din cartile tale de vizita un accesoriu in portofelele clientilor.

Bannere

Bannerele publicitare au evoluat si ele foarte mult, astfel in ziua de astazi le gasim atat in mediul offline cat si in mediul online. Iti oferim servicii de design exemplare pentru realizarea de bannere web, atat statice cat si animate de tip flash, cat si de bannere publicitare pentru printing.

Flayere, Brosuri, Mape de Prezentare

Atunci cand vrei sa trimiti un mesaj in mediul offline o poti face foarte usor si bine printr-un flayer, o brosura sau un afis. Te ajutam sa faci acest lucru punand informatia ta intr-un design ce cu siguranta va captiva atentia.

Social Media

Ne vom ocupa de imaginea ta pe toate platformele pe care esti, sau pe care vrei sa fii – Facebook, Instagram, Twitter, Tik Tok, Pinterest, Linkedin. Iti putem furniza avatare, coperte, sabloane pentru imagini cat si pentru video, astfel munca ta in intretinerea business-ului va fi una mult mai usoara.

In cazul in care ai nevoie de administrarea conturilor de socializare, te putem ajuta si cu acest aspect. Viziteaza partea de promovare.

Nu ai gasit ceea ce cauti?

Nu iti fa griji, suntem siguri ca vom putea sa te ajutam! Iti putem oferi orice serviciu de design cat si de programare web, asa ca nu ezita si trimite-ne un mesaj cu ceea ce cauti tu, si iti garantam ca problema ta se va rezolva!

Te-am convins?

Tot ce mai ramane de facut este sa ne contactezi, iar de acol ne ocupam noi.