Dezvoltare Web

Dacă ai nevoie de un site de prezentare magazin online landing page atunci ești în locul potrivit!

Fiecare proiect este tratat cu maximă seriozitate, astfel rezultatul va fii întotdeauna pe măsura așteptărilor!

Un serviciu ce le include pe toate!

Știm cât de greu îți este să ții cont de tot ce ai nevoie pentru a lansa un proiect online, astfel că din acest moment ne ocupăm noi!

Îți oferim servicii full de web design si dezvoltare (incluzând branding, promovare, marketing, administrare) astfel încât tu să ai timp pentru afacerea ta!

Site de prezentare

Este adevărat – astăzi, dacă nu ești online, nu exiști. Astfel este important ca afacerea ta să fie găsită și în mediul online fie printr-un site de prezentare, fie printr-un site mai complex ce să furnizeze diferite servicii importante pentru clienții tăi.

Iți oferim un website de calitate ce nu arată numai bine, ci este și funcțional, securizat, performant și prietenos cu utilizatorul.

Landing page

Landing page-ul este de fapt o pagină de destinație pentru o campanie. Atunci când construim un landing page, toată informația se va concentra pe o singură pagină.

Este foarte important modul de prezentare a informațiilor astfel încât utilizatorul, viitorul client, sa parcurgă logic toate etapele si secțiunile site-ului, culminând cu  conversia.

Magazin Online

Dacă vrei ca afacerea ta să vândă mai mult, atunci ai neaparată nevoie de un site de tipul ecommerce, sau, mai simplu spus, ai nevoie de un magazin online unde toate produsele tale să fie la un click distanță.

Bazându-ne pe experiența noastră acumulată, iți putem oferi un magazin online cu echilibrul perfect între design, funcționalitate și conversie.

Ținem cont de proiectul tău, oferindu-i:

Design UX / UI

Site-ul sau magazinul online trebuie sa aibă un design intuitiv și plăcut, astfel încât să producă o satisfacție în navigarea lui, și, nu în ultimul timp, să ofere o conversie bună.

Design responsive

Tehnologia evoluează în fiecare zi, astfel și site-ul tău trebuie să țină pasul cu toate dispozitivele folosite de clienții tăi.

Design-ul full responsive îți garantează o funcționalitate perfectă pe orice dispozitiv.

Încărcare rapidă

Lumea nu mai are răbdare, astfel că fiecare secundă contează atunci când site-ul tău se încarcă.

Viteza de încarcare este importantă și pentru utilizator cât și pentru motoarele de căutare.

SEO

Search Engine Optimization este procedeul prin care site-ul tău primește diferite optimizări pentru a fi afișat cât mai sus in motoarele de căutare precum Google sau Bing.

Securitate

Ne asigurăm că atât utilizatorul,  datele cât și site-ul sau magazinul tău online să fie securizate.

Acest lucru este realizat prin instalarea unui certificat SSL, securizarea codului, management-ul parolelor, GDPR cât și folosirea unor produse precum Cloudflare pentru combaterea atacurilor cibernetice.

CMS

CMS sau Content Management System este o interfață pentru baza de date, făcând legătura dintre date și utilizator.

Site-urile de prezentare complexe cât și magazinele online au nevoie de CMS pentru a putea functiona în condiții optime.

Te-am convins?

Tot ce mai ramane de facut este sa ne contactezi, iar de acol ne ocupam noi.