Dezvoltare Web

Atunci cand vorbim de design va asiguram ca suntem creativi originali profesionisti
Fiecare lucrare este foarte importanta pentru noi, un client fericit ne ajuta sa evoluam iar din acest motiv invatam zilnic pentru a fi in pas cu tehnologia si pentru a putea furniza cea mai buna solutie.

In ce programe lucram?

Photoshop 100%
Illustrator 85%
Flash 60%
Lightroom 50%

La noi ai garantia ca produsul livrat va fi pe placul tau, sau banii cascavalul malaiul monetarul inapoi!

De ce ai nevoie?

Logo

Logo-ul trebuie sa exprime viziunea firmei, sa fie usor de recunoscut si memorat cat si sa poata fi folosit in toate proiectele ce tin de afacerea ta. Ne luam angajamentul sa iti furnizam o identitate vizuala puternica, profesionala, originala si ce sa exprime domeniul de functionare al afacerii.

Carti de Vizita

Desi suntem in perioada in care totul este la un click distanta, cartile de vizita raman in continuare un plus pe care il poti duce afacerii tale avand tiparite informatiile esentiale despre business-ul tau. Iti oferim un design frumos, profesional si elegant ce va face din cartile tale de vizita un accesoriu in portofelele clientilor.

Site

Este adevarat ca astazi, daca nu esti online, nu existi, astfel este important ca afacerea ta sa fie gasita in mediul online fie printr-un site de prezentare, fie printr-un site mai complex ce sa furnizeze diferite servicii importante pentru clientii tai. Iti oferim un design de calitate ce nu doar arata bine, ci este si functional si prietenos cu utilizatorul.

Magazin Online

Daca vrei ca afacerea ta sa vanda mai mult, atunci ai neaparata nevoie de un site ecommercial sau mai simplu spus, ai nevoie de un magazin online unde toate produsele tale sa fie la un click distanta. Bazandu-ne pe experienta noastra acumulata, iti putem oferi magazinul online ce are un echilibru perfect intre design, functionalitate si conversie.

Bannere

Bannerele publicitare au evoluat si ele foarte mult, astfel in ziua de astazi le gasim atat in mediul offline cat si in mediul online. Iti oferim servicii de design exemplare pentru realizarea de bannere web, atat statice cat si animate de tip flash, cat si de bannere publicitare pentru printing.

Flayere/Brosuri

Atunci cand vrei sa trimiti un mesaj in mediul offline o poti face foarte usor si bine printr-un flayer, o brosura sau un afis. Te ajutam sa faci acest lucru punand informatia ta intr-un design ce cu siguranta va captiva atentia.

Altceva

Daca nu ai gasit mai sus ceea ce cauti, nu iti fa griji, suntem siguri ca vom putea sa te ajutam! Iti putem oferi orice serviciu de design cat si de programare web, asa ca nu ezita si trimite-ne un mesaj cu ceea ce cauti tu, si iti garantam ca problema ta se va rezolva!

Esti interesat sa lucram impreuna?

Sa incepem!