Curatatoria La Vera – Curatatorie Ecologica

design-curatatoria la vera curatatorie ecologica

Despre proiect

CuratatoriaLaVera.ro este site-ul de prezentare a primei curatatorii ecologice din Salonta si printre primele din Bihor. Aceasta a fost realizata cu fonduri europene, motiv pentru care pe site se regasesc diverse sectiuni informative cu privire la acest lucru.

Site-ul a fost realizat in WordPress, astlfel costul dezvoltare a fost diminuat, la fel si costul de administrare. Atunci cand vorbim de un site de prezentare, WordPress este o alegere buna pentru ca primiti alaturi de o platforma moderna, update-uri periodice de securitate si functionalitate, cat si libertatea de modifica unele aspecte ale site-ul fara ajutorul unui programator.

Proiectul CuratatoriaLaVera.ro a cumprins pe langa site-ul de prezentare, grafica pentru retelele de socializare, adaugare profilului companiei in Google cat si campanii de promovare pe Facebook.

Arhitectura 100%
Design 100%
Wordpress 100%

Pentru realizarea acestui proiect am folosit Adobe Photoshop la partea de design web / grafic, si platforma WordPress CMS (Content Management System).

Site-ul de prezentare al curatatoriei este optimizat si securizat astfel incat sa ofere siguranta si placere in navigare. Testele facute cu GTMetrix ne arata un scor de viteza de 91% facut pe un server din UK, cel mai apropiat de Romania.

Viteza de incarcare a site-ului facand un request din Londra este de 1.9 secunde. Acest timp de incarcare scade atunci cand cineva din Romania acceseaza site-ul – serverele fiind in Romania, timpul de incarcare este mai scurt.

design curatatoria la vera curatatorie ecologica servicii
curatatoria-la-vera-prezentare-site-full